София няма да плаща откуп милиони левове, както настоява общинският

...
 
София няма да плаща откуп милиони левове, както настоява общинският
Коментари Харесай

Георги Георгиев: София няма да плаща откуп милиони левове, както настоява Борис Бонев

 

„ София няма да заплаща откуп милиони левове, както упорства общинският съвет от „ Спаси София “ Борис Бонев. “ Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет  Георги Георгиев, съобщи БГНЕС.

Повод за неговата реакция е коментар на Бонев в обществената мрежа, в която твърди, че ръководещото болшинство от ГЕРБ се готвело да даде десетки общински парцели на Румен Гайтански в подмяна на акциите му в къпалнята „ Мария Луиза “.

„ Жегите несъмнено не се отразяват добре на някои общински съветници. А в композиция с наближаващите локални избори – водят до нервности “, уточни Георгиев.

Той уточни, че единственото правилно в патетичния текст на Бонев е, че Гайтански е изискал от съвета, в случай че няма да изкупи акциите му в къпалнята, то да ги размени с парцели. Писмо, което персонално препратих незабавно на общинските съветници, включително и на Борис Бонев, посочи Георгиев.

Той напомни, че преди 5 месеца точно Бонев предложи общината да си изкупи къпалнята назад.

„ Тогава му отговорих, че за нещо, което е харизано преди 20 години с бандитски схеми на частни компании, няма по какъв начин в този момент да платим още десетки милиони левове от налозите на софиянци. Втори подарък няма да има и София няма да заплаща откуп. Нищо в позицията ми не се е трансформирало! “, безапелационен е ръководителят на СОС.

Георги Георгиев прикани всички мераклии за власт да пият повече вода в жегите и да не всяват суматоха с подправени вести.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР